fbpx

Όροι και Προϋποθέσεις

Όροι χρήσης ηλεκτρονικού καταστήματος

Εισαγωγή

Το caresecuritysystems.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας με επωνυμία “ΑΦΟΙ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ”, ΑΦΜ 800993660  , ΔΟΥ ΙΓ ΑΘΗΝΩΝ και έδρα στην ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ 17, ΑΘΗΝΑ. Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος caresecuritysystems.gr συνεπάγεται ότι ρητά και ανεπιφύλακτα ο πελάτης αποδέχεται και συναινεί με τους παρακάτω όρους χρήσης. Σε περίπτωση που υπάρχει διαφωνία με τους παρακάτω όρους, ο πελάτης μπορεί να μας το γνωστοποιήσει στέλνοντας e-mail στην διεύθυνση info@caresecurity.gr ή τηλεφωνικά στον αριθμό 210 831 2571 ή στο κινητό 6944381818 . Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει τους παρακάτω όρους χρήσης, για το λόγο αυτό ο έλεγχος των όρων χρήσης από τον πελάτη, σε κάθε επίσκεψη – συναλλαγή με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, είναι απαραίτητος. Όλες οι συναλλαγές που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος caresecuritysystems.gr διέπονται από το σχετικό με το ηλεκτρονικό εμπόριο διεθνές, ευρωπαϊκό και ελληνικό δίκαιο.

Επικοινωνία

Ο επισκέπτης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος μπορεί να επικοινωνεί με το φυσικό μας κατάστημα, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που είναι δημοσιευμένα στην σελίδα επικοινωνίας του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Παρεχόμενα Προϊόντα

Το caresecuritysystems.gr δεσμεύεται για την εγκυρότητα και την ποιότητα των πληροφοριών που δημοσιεύονται σχετικά με τα προϊόντα, με επιφύλαξη την ύπαρξη τυχόν απρόβλεπτων λαθών που μπορούν να προκύψουν λόγω τεχνικών προβλημάτων, τυπογραφικών ή μεταφραστικών λαθών. Τα παρεχόμενα προϊόντα και οι τιμές τους, επιλέγονται από την επιχείρηση και μπορούν να αλλάζουν χωρίς καμία προειδοποίηση. Οι προσφορές και οι εκπτώσεις ισχύουν ως την εξάντληση του αποθέματος. Οι τιμές που αναφέρονται περιλαμβάνουν το ΦΠΑ.

Παραγγελίες

Η διαθεσιμότητα των προϊόντων αναφέρεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και ο πελάτης έχει την δυνατότητα να παραγγείλει μόνο προϊόντα που εμφανίζονται διαθέσιμα. Υπάρχει όμως πιθανότητα κάποια προϊόντα να εμφανίζονται διαθέσιμα και στην πραγματικότητα να μην είναι. Αυτό μπορεί να συμβεί για διάφορους λόγους, όπως για παράδειγμα η προσωρινή διακοπή της δυνατότητας αυτόματης ενημέρωσης της αποθήκης για τεχνικούς λόγους ή η ταυτόχρονη πώληση του προϊόντος στο φυσικό μας κατάστημα. Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης ειδοποιείται άμεσα για το πρόβλημα. Στην περίπτωση που όλα τα προϊόντα της παραγγελίας είναι διαθέσιμα και η πληρωμή της έχει ολοκληρωθεί ή έχει επιλεχθεί πληρωμή με αντικαταβολή, αρχίζει η διαδικασία της προετοιμασίας και αποστολής της παραγγελίας.