fbpx

Εγκατάσταση συστήματος Access Control

Έλεγξε ποιος και πότε εισέρχεται στον χώρο σου εύκολα και άμεσα

Από τον έλεγχο ωραρίου του προσωπικού σου, μέχρι τον έλεγχο κάποιας ξεχασμένης ανοιχτής πόρτας ή την παρατεταμένη διαμονή κάποιου ατόμου στο χώρο σου, η λύση είναι μία: η εγκατάσταση ενός συστήματος Access Control.

Επιτήρησε και διαχειρίσου την πρόσβαση ατόμων στον προσωπικό ή επαγγελματικό σου χώρο χρησιμοποιώντας την τεχνολογία αιχμής.

Τώρα μπορείς να εξουσιοδοτήσεις και να ελέγξεις ποιος εισέρχεται στο χώρο σου, αλλά και πού βρίσκεται ανά πάσα στιγμή με τον ηλεκτρονικό έλεγχο ταυτότητας και τον έλεγχο εξουσιοδότησης του χρήστη.

Εκμεταλλεύσου τη δύναμη που σου παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύστημα Access Control άμεσα με την Care Security πάντα στο πλευρό σου.

Τι προσφέρουμε

✔️ Σωστή μελέτη & ορθή εγκατάσταση του συστήματος Access Control που θα αποτρέψει την μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στο χώρο σου.

✔️ Παροχή εξειδικευμένων υλοποιήσεων με πλήρη διαχείριση των εισόδων ή των ελεγχόμενων χώρων πρόσβασης από οπουδήποτε. 

✔️ Εγκατάσταση ολοκληρωμένου συστήματος ελέγχου πρόσβασης για μία ή πολλαπλές θύρες, παρέχοντας αυξημένη προστασία του χώρου, των ενοίκων, του προσωπικού ή των περιουσιακών στοιχείων σου.

Εγκατάσταση συστήματος Access Control

Είδη συστήματος Access Control

Τεχνολογία Καρταναγνωστών

Με τη χρήση της τεχνολογίας καρταναγνωστών μπορεί να καθοριστεί τόσο το επίπεδο ασφαλείας του συστήματος Access Control, όσο και η δυνατότητα επέκτασής του μελλοντικά. 

Στην Care Security αξιολογούμε τις απαιτήσεις αλλά και τις ανάγκες του εκάστοτε χώρου σου, ώστε να σου προτείνουμε τους κατάλληλους καρταναγνώστες για τη σωστή λειτουργία του συστήματος.

Βιομετρικοί Καρταναγνώστες

Access control Βιομετρικοί Καρταναγνώστες

Χάρη στην τεχνολογική πρόοδο, τώρα πια μπορείς να ασφαλίσεις το σπίτι ή την επιχείρηση σου με καρταναγνώστες ελέγχου πρόσβασης που χρησιμοποιούν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ή προσωπικά δεδομένα, όπως το δακτυλικό αποτύπωμα, τη γεωμετρία του προσώπου ή ακόμη και την ίριδα του ματιού.

Έλεγξε με τον πλέον αξιόπιστο και εξελιγμένο τρόπο την πρόσβασης ατόμων στο χώρο σου και αναβάθμισε το επίπεδο προστασίας του.

Βήματα Συνεργασίας

1. Τηλεφωνική επικοινωνία & προγραμματισμός ραντεβού

2. Αυτοψία χώρου & ρεαλιστική αναγνώριση

3. Σχεδιασμός μελέτης αναγκών χώρου

4. Λήψη προσφοράς μέσω e-mail & τηλεφωνική επικοινωνία

5. Συγκέντρωση του υλικού εγκατάστασης & προγραμματισμός εργασιών κατόπιν προκαταβολής.

6. Εξόφληση κατόπιν διασφάλισης ομαλής διεξαγωγής εργασιών

7. 6 μήνες δωρεάν τεχνική υποστήριξη

8. After-Sales για πάντα, ανάλογα με τις ανάγκες σου

Γιατί μαζί μας

☑️ 30+ έτη εμπειρίας & κατάρτισης στον τομέα της Ασφάλειας της ζωής και της περιουσίας.

☑️ Διαρκής εξέλιξη & ενημέρωση γύρω από τις τεχνολογικές εξελίξεις με την παρακολούθηση τεχνικών σεμιναρίων για να παρέχουμε προηγμένες λύσεις.

☑️ Πιστοποιημένοι συνεργάτες από κορυφαίους κατασκευαστές.

☑️ Επίσημη άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

☑️ Υψηλής ποιότητας παροχές σε εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας.

☑️ 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση για οποιαδήποτε απορία.

☑️ Δυνατότητα εξόφλησης σε 12 άτοκες δόσεις.

☑️ Εγγυημένη ασφάλεια των δεδομένων των πελατών μας βάσει του GDPR.

☑️ Εγγύηση κατασκευαστή 2-3 χρόνων.

☑️ After-sales service για πάντα, ανάλογα με τις ανάγκες σου

Τι λέτε για εμάς

Επαγγελματίες, ξεκάθαροι και ευγενέστατοι. Η δουλειά που κάνουν είναι πάρα πολύ καλή, κάθε καλωδίωση και εγκατάσταση συστημάτων τοποθετήθηκε όσο πιο κρυμμένα και καθαρά γινόταν!
Χριστόφορος Κονταξάκης
⭐⭐⭐⭐⭐
Άψογοι στη δουλειά τους και αξιόπιστοι! Πολύ ευγενικοί όλοι τους, εξυπηρετικοί και επαγγελματίες. Οι τεχνικοί φαίνεται ότι είναι κατάλληλα καταρτισμένοι, ενώ κατά την εγκατάσταση έκαναν πολύ καλή δουλειά αφήνοντας το χώρο καθαρό. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από την εταιρεία και θα τους συνιστούσα ανεπιφύλακτα!
Ηλιάνα Καραχρήστου
⭐⭐⭐⭐⭐
Μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας με το όλο team της care security, εχω να πω ότι είναι όλοι τους άρτια καταρτισμένοι στο αντικείμενο τους,με υπευθυνότητα και θέληση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, εμπνέοντας εμπιστοσύνη!!! Συνεχίστε έτσι!!!
Άλεξ Πλιαμέρη
⭐⭐⭐⭐⭐

Πιστοποιήσεις

Άδεια λειτουργίας

Άδεια λειτουργίας ιδιωτικής επιχείρησης παροχής υπηρεσιών ασφαλείας από την ελληνική αστυνομία. Αριθμός άδειας 3015/39/60/3370-α

TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Μελέτη, εμπορία, εγκατάσταση και συντήρηση ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας βάση των διαδικασιών TÜV HELLAS (TÜV NORD) A. E.

Πιστοποίηση Αδειούχου Εγκαταστάτη

Η Care Security είναι Μέλος του Συνδέσμου Αδειοδοτημένων Επιχειρήσεων Εγκατάστασης Συστημάτων Ασφαλείας, Σ.Α.Ε.Ε.Σ.Α.Ε.

PARADOX - DAHUA

Πιστοποιημένος εγκαταστάτης των συστημάτων PARADOX και DAHUA.​

Συχνές Ερωτήσεις

Το σύστημα ελέγχου πρόσβασης αντικαθιστά τη χρήση παραδοσιακών κλειδιών με ηλεκτρονικά μέσα για τον έλεγχο της εισόδου και της εξόδου από διάφορους χώρους. Αυτό το σύστημα είναι χρήσιμο τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους. Με αυτό, μπορείς να παρακολουθείς ποιος εισέρχεται και εξέρχεται από χώρους που περιορίζουν την πρόσβαση.

Το σύστημα Access Control μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε βοηθητικές πόρτες που οδηγούν σε κήπους, εξοικονομώντας την ανάγκη να κουβαλάς κλειδί μαζί σου. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο της προσέλευσης και αποχώρησης των εργαζομένων από τον χώρο εργασίας τους. 

Τα δεδομένα που συλλέγονται από τις κάρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον υπολογισμό των ωρών απασχόλησης του προσωπικού, ενώ μπορείς να ορίσεις συγκεκριμένες ημέρες και ώρες πρόσβασης. Τέλος, η διαγραφή χαμένων καρτών ή της πρόσβασης χρηστών που δεν εργάζονται πλέον είναι εύκολη και γρήγορη.

Τυχόν αδύναμοι ή κωδικοί πρόσβασης που μπορεί κάποιος να μαντέψει εύκολα ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από επιτήδειους για να αποκτήσουν μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε ένα χώρο. Μπορούν δηλαδή να χρησιμοποιήσουν αυτοματοποιημένα εργαλεία για να δοκιμάσουν διάφορους συνδυασμούς κωδικών πρόσβασης μέχρι να βρουν τον σωστό.

Κλείσε Ραντεβού ΣΗΜΕΡΑ