fbpx

Εγκατάσταση Καμερών ασφαλείας

Εσύ γνώριζες ότι σπίτια ή γραφεία που είναι εξοπλισμένα με κάμερες ασφαλείας και συστήματα συναγερμού είναι 40 φορές λιγότερο πιθανό να πέσουν θύματα διάρρηξης;

Τώρα ξέρεις τον τρόπο να καταστήσεις κάθε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο σου απαραβίαστο. Γιατί με την τοποθέτηση καμερών ασφαλείας και επιτήρησης σε περίοπτη θέση, σε συνδυασμό με τις ταμπέλες που ενημερώνουν ότι ο χώρος παρακολουθείται, κάθε επιτήδειος θα μείνει μακριά.

Παρακολούθησε σε ζωντανό χρόνο, απ’ όπου κι αν βρίσκεσαι, όσα συμβαίνουν στο χώρο σου, αποτρέποντας και προλαμβάνοντας άμεσα και αποτελεσματικά οποιαδήποτε προσπάθεια παραβίασης ή εγκληματική ενέργεια. 

Οι κάμερες ασφαλείας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των συστημάτων ασφαλείας για οποιονδήποτε χώρο. Οι υψηλής ποιότητας κάμερες σε «στρατηγικές» θέσεις, αναλογικής ή ψηφιακής τεχνολογίας θα γίνουν νυχθημερόν οι καλύτεροι «προστάτες» του σπιτιού ή της επιχείρησης σου.

Πάρε προσφορά για το ετήσιο πακέτο της υπηρεσίας ελέγχου σωστής λειτουργίας καμερών απομακρυσμένα και ο απόλυτος έλεγχος του χώρου σου θα σου φανεί «παιχνιδάκι».

Τι προσφέρουμε

✔️ Προηγμένα συστήματα καμερών με Video Analytics από εξειδικευμένους και πεπειραμένους τεχνικούς εγκαταστάτες.

✔️ Μελετημένη & Προσεκτική επιλογή των καμερών ανάλογα με τον χώρο.

✔️ Άμεση ειδοποίηση στο κινητό τηλέφωνο κατά την ανίχνευση ανθρώπων (human detection) πλέον και όχι απλή ανίχνευση κίνησης (motion detection).

✔️ Δυνατότητα σύνδεσης των καμερών ασφαλείας με τον συναγερμό για την ενεργοποίησή του κάτω από συνθήκες που έχεις ορίσει εσύ.

✔️ Δυνατότητα απομακρυσμένης επίβλεψης καμερών από το Κέντρο Λήψεως Σημάτων σε κάθε σήμα συναγερμού και αυτόματη εμφάνιση των εξωτερικών καμερών του σπιτιού στον χειριστή για άμεσο & αποτελεσματικό έλεγχο της κατάστασης. 

✔️ Υπηρεσία απομακρυσμένης συντήρησης – επίβλεψης καλής λειτουργίας των συστημάτων καμερών με μια σειρά μηνιαίων εργασιών και παροχή αναφοράς (report) και ιστορικού συντήρησης. 

✔️ Πλήρης συμμόρφωση με τους κανόνες του GDPR και σύσταση συνεργάτη για δημιουργία φακέλου με τα έντυπα που πρέπει να καταχωρηθούν στην Αρχή προστασίας δεδομένων.

Εγκατάσταση Καμερών ασφαλείας

Απομακρυσμένος Έλεγχος Καμερών Ασφαλείας

  • Έλεγχος σωστής λειτουργίας (λήψης εικόνας) των καμερών στο καταγραφικό.
  • Έλεγχος σύννομης λειτουργίας με την ισχύουσα νομοθεσία (έως 15 ημέρες ιστορικό εγγραφής ανά κάμερα ή καταγραφικό, ταμπέλες ενημέρωσης ότι ο χώρος βιντεοσκοπείται).
  • Έλεγχος σωστής λειτουργίας (μετάδοσης εικόνας στο δίκτυο) του καταγραφικού.
  • Έλεγχος τρέχουσας ώρας και ημερομηνίας. 
  • Έλεγχος σωστής λειτουργίας του σκληρού δίσκου, καταγραφής video.
  • Σκληρός δίσκος.  Προτείνεται η προληπτική αντικατάσταση του μετά τα 2 έτη.

Για τις παραπάνω εργασίες απαιτείται πρόσβαση μέσω VPN προς τα καταγραφικά, όταν πρόκειται για εταιρεία και αν έχει Firewall.

Βήματα Συνεργασίας

1. Τηλεφωνική επικοινωνία & προγραμματισμός ραντεβού

2. Αυτοψία χώρου & ρεαλιστική αναγνώριση

3. Σχεδιασμός μελέτης αναγκών χώρου

4. Λήψη προσφοράς μέσω e-mail & τηλεφωνική επικοινωνία

5. Συγκέντρωση του υλικού εγκατάστασης & προγραμματισμός εργασιών κατόπιν προκαταβολής.

6. Εξόφληση κατόπιν διασφάλισης ομαλής διεξαγωγής εργασιών

7. 6 μήνες δωρεάν τεχνική υποστήριξη

8. After-Sales για πάντα, ανάλογα με τις ανάγκες σου

Γιατί μαζί μας

☑️ 30+ έτη εμπειρίας & κατάρτισης στον τομέα της Ασφάλειας της ζωής και της περιουσίας.

☑️ Διαρκής εξέλιξη & ενημέρωση γύρω από τις τεχνολογικές εξελίξεις με την παρακολούθηση τεχνικών σεμιναρίων για να παρέχουμε προηγμένες λύσεις.

☑️ Πιστοποιημένοι συνεργάτες από κορυφαίους κατασκευαστές.

☑️ Επίσημη άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

☑️ Υψηλής ποιότητας παροχές σε εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας.

☑️ 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση για οποιαδήποτε απορία.

☑️ Δυνατότητα εξόφλησης σε 12 άτοκες δόσεις.

☑️ Εγγυημένη ασφάλεια των δεδομένων των πελατών μας βάσει του GDPR.

☑️ Εγγύηση κατασκευαστή 2-3 χρόνων.

☑️ After-sales service για πάντα, ανάλογα με τις ανάγκες σου

Τι λέτε για εμάς

Εξαιρετική εταιρία, με εξαιρετικά εκπαιδευμένο και ευγενικό προσωπικό. Απλά επαγγελματίες!!
Νίκος Στρογγυλάκος
⭐⭐⭐⭐⭐
Άψογοι επαγγελματίες και απόλυτα καταρτισμένο ολο το team, με λεπτομέρεια και μεράκι για το καλύτερο αποτέλεσμα. Εξαιρετικοί άνθρωποι, συνεργάσιμοι και πάντα με χαμόγελο και ενήμεροι για ο,τι νέο κυκλοφορεί !!! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.!!!
Άλεξ Πλιαμέρη
⭐⭐⭐⭐⭐
Εξαιρετική και αξιόπιστη. Στην αιχμή της τεχνολογίας πάντα. Άμεση εξυπηρέτηση με εξειδικευμένο προσωπικό.
Δημήτρης Οικονόμου
⭐⭐⭐⭐⭐

Πιστοποιήσεις

Άδεια λειτουργίας

Άδεια λειτουργίας ιδιωτικής επιχείρησης παροχής υπηρεσιών ασφαλείας από την ελληνική αστυνομία. Αριθμός άδειας 3015/39/60/3370-α

TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Μελέτη, εμπορία, εγκατάσταση και συντήρηση ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας βάση των διαδικασιών TÜV HELLAS (TÜV NORD) A. E.

Πιστοποίηση Αδειούχου Εγκαταστάτη

Η Care Security είναι Μέλος του Συνδέσμου Αδειοδοτημένων Επιχειρήσεων Εγκατάστασης Συστημάτων Ασφαλείας, Σ.Α.Ε.Ε.Σ.Α.Ε.

PARADOX - DAHUA

Πιστοποιημένος εγκαταστάτης των συστημάτων PARADOX και DAHUA.​

Συχνές Ερωτήσεις

Για να εγκαταστήσεις ένα σύστημα καταγραφής ανάλογα με τις ανάγκες σου, επίλεξε επαγγελματίες του είδους. Λόγω του ότι στην αγορά κυκλοφορούν εκατοντάδες ειδών κάμερες ασφαλείας, καλό είναι να σε βοηθήσει ένας επαγγελματίας εγκαταστάτης να κάνεις την κατάλληλη επιλογή, καθώς εκείνος γνωρίζει όλες τις εξελίξεις των καμερών ασφαλείας.

Πέρα από την τοποθέτηση και τη λήψη εικόνας, η εγκατάσταση των καμερών ασφαλείας απαιτεί και σωστή μελέτη και προγραμματισμό, αναλόγως του σημείου τοποθέτησης τους για την κατάλληλη καταγραφή.

Συνήθως ο ερασιτέχνης εγκαταστάτης απλώς θα τις τοποθετήσει και θα βεβαιωθεί ότι τις κάμερες τις «βλέπουμε» στην οθόνη μας. Όταν έρθει όμως η στιγμή να χρειαστούμε αρχείο καταγραφής, το σίγουρο είναι ότι θα ανακαλύψουμε πως η κάμερα είναι θαμπή, έχει αντανάκλαση από τον ήλιο, δεν «πιάνει» τις σωστές μοίρες που θα θέλαμε, δεν καταγράφει καν τις ώρες που θέλουμε κ.λ.π

Επίλεξε επαγγελματίες εγκαταστάτες με πιστοποιητικά, ειδική εκπαίδευση, αλλά και πείρα, οι οποίοι είναι πάντα ενημερωμένοι για όλες τις νέες εφαρμογές και τεχνολογικές εξελίξεις.

Δεν μπορεί να δοθεί μία συγκεκριμένη απάντηση για το κόστος εγκατάστασης καμερών, καθώς το κόστος αυτό εξαρτάται από ποικίλους παράγοντες. Για να λάβετε μία συγκεκριμένη οικονομική προσφορά, επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού για αυτοψία του χώρου σας, ώστε βάσει του σχεδιασμού μελέτης των πραγματικών αναγκών του χώρου, να ενημερωθείτε αναλυτικά για το τελικό κόστος. 

Όχι, αφότου τέθηκε σε εφαρμογή ο Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 στις 25/5/2018, η υποχρέωση γνωστοποίησης ή λήψης άδειας από την Αρχή που προέβλεπε ο ν. 2472/1997 καταργήθηκε.

Κλείσε Ραντεβού ΣΗΜΕΡΑ