fbpx

Απομακρυσμένη διαχείριση συναγερμού

Για να έχεις τον απόλυτο έλεγχο του συναγερμού σου με ένα κλικ

Έφυγες από το σπίτι και ξέχασες να οπλίσεις το συναγερμό (ή απλά δεν είσαι σίγουρος);

Με την υπηρεσία απομακρυσμένης διαχείρισης του συναγερμού μπορείς να δεις και να αλλάξεις την κατάσταση του συστήματος ασφαλείας σου, πατώντας απλώς ένα πλήκτρο.

Κάνε όπλιση, αφόπλιση ή stay όπλιση του συστήματος συναγερμού, ενεργοποίησε και απενεργοποίησε οικιακές συσκευές ή ακόμη και τον θερμοστάτη μέσω WiFi ή 3G/4G, σαν να είσαι εκεί.

Κάνε ετήσια συνδρομή τώρα και διαχειρίσου εύκολα και απλά το σύστημα ασφαλείας σου απ’ όπου κι αν βρίσκεσαι.

Τι προσφέρουμε

✔️ Εύκολη, λειτουργική και φιλική προς τον χρήστη εφαρμογή για πλήρη διαχείριση του συστήματος ασφαλείας σου από απόσταση.

✔️ Δυνατότητα ελέγχου της κατάστασης των ζωνών του συστήματος και άμεσης απενεργοποίησης όποιας ζώνης επιθυμείς (bypass) από το κινητό σου.

✔️ Δυνατότητα ορισμού κωδικού πρόσβασης στην εφαρμογή για αποκλεισμό της απομακρυσμένης πρόσβασης στο σύστημα ασφαλείας σου από άλλους, σε περίπτωση απώλειας του κινητού τηλεφώνου.

Απομακρυσμένη διαχείριση συναγερμού

Βήματα Συνεργασίας

1. Τηλεφωνική επικοινωνία & προγραμματισμός ραντεβού

2. Αυτοψία χώρου & ρεαλιστική αναγνώριση

3. Σχεδιασμός μελέτης αναγκών χώρου

4. Λήψη προσφοράς μέσω e-mail & τηλεφωνική επικοινωνία

5. Συγκέντρωση του υλικού εγκατάστασης & προγραμματισμός εργασιών κατόπιν προκαταβολής.

6. Εξόφληση κατόπιν διασφάλισης ομαλής διεξαγωγής εργασιών

7. 6 μήνες δωρεάν τεχνική υποστήριξη

8. After-Sales για πάντα, ανάλογα με τις ανάγκες σου

Γιατί μαζί μας

☑️ 30+ έτη εμπειρίας & κατάρτισης στον τομέα της Ασφάλειας της ζωής και της περιουσίας.

☑️ Διαρκής εξέλιξη & ενημέρωση γύρω από τις τεχνολογικές εξελίξεις με την παρακολούθηση τεχνικών σεμιναρίων για να παρέχουμε προηγμένες λύσεις.

☑️ Πιστοποιημένοι συνεργάτες από κορυφαίους κατασκευαστές.

☑️ Επίσημη άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

☑️ Υψηλής ποιότητας παροχές σε εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας.

☑️ 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση για οποιαδήποτε απορία.

☑️ Δυνατότητα εξόφλησης σε 12 άτοκες δόσεις.

☑️ Εγγυημένη ασφάλεια των δεδομένων των πελατών μας βάσει του GDPR.

☑️ Εγγύηση κατασκευαστή 2-3 χρόνων.

☑️ After-sales service για πάντα, ανάλογα με τις ανάγκες σου

Τι λέτε για εμάς

Μετά λόγου γνώσης, ίσως ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ συνεργείο που έχει μπει στο σπίτι μας!!! Άριστοι επαγγελματίες, προσιτοί και πάντα με το χαμόγελο, δεκτικοί στις "παραξενιές" του πελάτη, ενημερωμένοι, γρήγοροι και σίγουρα βαθιά γνώστες του αντικειμένου. Αυτό όμως που εκτίμησα ιδιαίτερα είναι ότι μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, άφησαν το χώρο καθαρό και διευθετημένο!!! Υ.Γ. Το τμήμα After Sales Support της εταιρίας είναι εξυπηρετικότατο!!!
Κωνσταντίνα Χέλμη
⭐⭐⭐⭐⭐
Έχω συνεργαστεί τρεις φορές σε εγκαταστάσεις συστημάτων ασφαλείας και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις. Συνεπείς, καλές τιμές και κυρίως πάντα διαθέσιμοι.
Πάνος Κ.
⭐⭐⭐⭐⭐
Επαγγελματισμός που δεν περιορίζεται στο “να κάνεις τη δουλειά που σου ζητείται”. Σου προτείνουν λύσεις, αναλόγως με το budget που διαθέτεις, έχοντας απίστευτες γνώσεις του αντικειμένου,ειναι ταχύτατοι στην εξυπηρετηση (εντυπωσιάστηκα κυρίως στο after-sales). Παράλληλα επενδύουν στις νέες λύσεις με σύμμαχο την πρόοδο της τεχνολογίας. Οι άνθρωποι της είναι αξιόπιστοι και εμπνέουν εμπιστοσύνη. Προσωπικά, τους έχω συστήσει σε γνωστούς & φίλους και η εμπειρία τους ηταν τοσο εξαιρετική οσο η δικη μου. Μπραβο !!!Keep going 💪
Στέλλα Στεργίου
⭐⭐⭐⭐⭐

Πιστοποιήσεις

Άδεια λειτουργίας

Άδεια λειτουργίας ιδιωτικής επιχείρησης παροχής υπηρεσιών ασφαλείας από την ελληνική αστυνομία. Αριθμός άδειας 3015/39/60/3370-α

TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Μελέτη, εμπορία, εγκατάσταση και συντήρηση ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας βάση των διαδικασιών TÜV HELLAS (TÜV NORD) A. E.

Πιστοποίηση Αδειούχου Εγκαταστάτη

Η Care Security είναι Μέλος του Συνδέσμου Αδειοδοτημένων Επιχειρήσεων Εγκατάστασης Συστημάτων Ασφαλείας, Σ.Α.Ε.Ε.Σ.Α.Ε.

PARADOX - DAHUA

Πιστοποιημένος εγκαταστάτης των συστημάτων PARADOX και DAHUA.​

Συχνές Ερωτήσεις

Τα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν τη δυνατότητα ελέγχου της ασφάλειας του προσωπικού ή του επιχειρηματικού χώρου από οπουδήποτε, η λήψη ειδοποιήσεων σε πραγματικό χρόνο, και η διαχείριση των ρυθμίσεων του συναγερμού.

Η απομακρυσμένη διαχείριση του συναγερμού είναι χρήσιμη για ιδιοκτήτες σπιτιών, επιχειρηματίες, αλλά και για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να διατηρεί τον έλεγχο στο περιβάλλον του, ειδικά αν βρίσκεται εκτός για αρκετές ώρες/ημέρες.

Για να διασφαλίσεις την ασφάλεια της απομακρυσμένης διαχείρισης του συναγερμού, χρησιμοποίησε πολύπλοκους κωδικούς πρόσβασης, κάνε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις της εφαρμογής και του εξοπλισμού και πρόσεχε για τυχόν απώλεια της συσκευής του τηλεφώνου σου.

Κλείσε Ραντεβού ΣΗΜΕΡΑ