fbpx

Τεχνητή Ομίχλη - Αντικλεπτικό Σύστημα

Διώξε επίδοξους διαρρήκτες με το που θα εισβάλουν στο χώρο σου

Είναι γνωστό ότι σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης, όπως μία διάρρηξη, κάθε δευτερόλεπτο μετράει.

Μόλις 5 έως 7 λεπτά αρκούν για να γίνει μία ληστεία. Τι γίνεται όμως αν ο χώρος καλυφθεί εντελώς από πυκνή, λευκή ομίχλη με την είσοδο του διαρρήκτη στο χώρο σου;

Με μηδενική ορατότητα για 30 ολόκληρα λεπτά, ο επίδοξος διαρρήκτης όχι μόνο δεν θα καταφέρει να σου αποσπάσει τα πολύτιμα αντικείμενα ή εμπορεύματα όπως σκόπευε, αλλά θα αποπροσανατολιστεί και θα τραπεί άμεσα σε φυγή. 

Εγκατέστησε ένα προηγμένο αντικλεπτικό σύστημα παραγωγής τεχνητής ομίχλης σε οποιοδήποτε χώρο ή σημείο και προστάτευσέ το αποτελεσματικά μέχρι να αναλάβει δράση η αστυνομία.

Μεγιστοποίησε τον βαθμό ασφάλειας του προσωπικού ή επαγγελματικού σου χώρου και απόφυγε αποτελεσματικά την κλοπή υλικών αγαθών ή εμπορευμάτων.

Γιατί ξεχωρίζει

✔️ Μικρό, ισχυρό και ευέλικτο σύστημα ομίχλης που ενεργοποιείται μέσω του συναγερμού, κάνοντας ρίψη της ομίχλης ώστε να μην υπάρχει καμία ορατότητα στον χώρο.

✔️ Κατάλληλο για κάθε εσωτερικό επαγγελματικό και ιδιωτικό χώρο.

✔️ Το εξωτερικό περίβλημα της συσκευής εκπομπής ομίχλης είναι κατασκευασμένο από πλαστικό υλικό, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη ασύρματη επικοινωνία με τον κεντρικό πίνακα συναγερμού και με τον ασύρματο δρομολογητή παροχής internet του χώρου.

Συχνές Ερωτήσεις

Η τεχνητή ομίχλη αποτελεί ένα οικολογικό προϊόν, καθώς αποτελείται κυρίως από νερό και γλυκόλη. Αυτό σημαίνει ότι αυτά τα δύο συστατικά δημιουργούν ένα άοσμο αέριο που είναι εντελώς ασφαλές για την υγεία τόσο των ανθρώπων, όσο και των κατοικιδίων.

Ένα άλλο σημαντικό σημείο που πρέπει να τονιστεί είναι ότι η τεχνητή ομίχλη δεν προκαλεί ζημιά στα εμπορεύματα στην αποθήκη ή στο εσωτερικό των καταστημάτων.

Αυτό σημαίνει ότι το αέριο απλώς διαλύεται χωρίς να αφήνει ίχνη σε αντικείμενα, αφήνοντας τον χώρο ακριβώς όπως ήταν πριν από τη χρήση του συστήματος εξώθησης της τεχνητής ομίχλης.

Τα συστήματα αντικλεπτικού καπνού τοποθετούνται είτε στην οροφή είτε σε κάποιον κάθετο άξονα, όπως έναν τοίχο ή μια γωνία, στο εσωτερικό ενός δωματίου. Είναι απαραίτητο να υπάρχει ένα μικρό άνοιγμα για να απελευθερώνεται ο τεχνητός καπνός έπειτα από ένα συμβάν.

Αναλόγως με τον αριθμό των δωματίων που πρέπει να καλυφθούν και την ιδιομορφία που ενδέχεται να έχει ο εκάστοτε χώρος, ένας ειδικός σε συστήματα ασφαλείας μπορεί να προτείνει την καλύτερη δυνατή εγκατάσταση, η οποία θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες ασφαλείας και προστασίας του χώρου σου. 

Τα συστήματα τεχνητής ομίχλης εγκαθίστανται συχνά σε γραφεία, αποθήκες, υπόγεια, γραφεία, ακόμη και σε μεγάλα super markets.

Η εγκατάσταση συστήματος συναγερμού σε συνδυασμό με το αντικλεπτικό σύστημα παραγωγής ομίχλης παρέχει την υψηλότερη δυνατή ασφάλεια για τον χώρο σου.

Αν ένας πιθανός διαρρήκτης εισβάλει στον χώρο σου, ο συναγερμός θα ενεργοποιηθεί αμέσως, ενώ παράλληλα θα εκτοξευθεί τεχνητή ομίχλη στον χώρο. Αυτή εξαπλώνεται σε ολόκληρο τον χώρο, καθιστώντας τον προσανατολισμό του στον χώρο αδύνατο.

Αυτά τα δύο συστήματα δημιουργούν σύγχυση στον εισβολέα, αναγκάζοντάς τον να φύγει πριν ακόμη προλάβει να κλέψει οτιδήποτε αντικείμενο από τον χώρο. Εάν ήδη έχεις κάποιο σύστημα συναγερμού, η προσθήκη ενός συστήματος τεχνητής ομίχλης θα ενισχύσει την ασφάλεια του χώρου σου, αποτρέποντας αποτελεσματικά κάθε πιθανή απειλή από τρίτους.

Κλείσε Ραντεβού ΣΗΜΕΡΑ